Yang Dinamakan Kehidupan diterbitkan (my first novel)

Assalamualaikum and selamat petang. Aku sebenarnya baru balik sekolah. Hahahaha. Tahun 2015 bukanlah tahun yang aku sepatutnya bersenang-lenang sebab tahun ni kan SPM. Alhamdulillah. Awal tahun tu, keluar kompilasi cerpen Pelangi bersama writers2 lain yang daebak. *hahahaha. aku balut pun dak kompilasi tu.*

And.... aku dapat khabar yang baik. Alhamdulillah. Rezeki tahun ni.


Yang Dinamakan Kehidupan akan diterbitkan!!! Official cover dah keluar. Harga pun tau. Insya-Allah hujung bulan ni or awal bulan depan, i can hug my own baby. Hahahaha. Aku sangat eksaited and risau. Takut dengan penerimaan orang because i'm not a good writer. Banyak ketidaksempurnaan. Aku berterima kasih sangat dengan IIP sebab sudi nak terbitkan karya aku.

Actually aku dapat offer hujung tahun lepas and aku mintak masa sebulan untuk siapkan cerita around 240-250 pages. Alhamdulillah. Sebelum sekolah bukak pada 2015, semua dapat disiapkan. Dalam ni ada tiga cerita. Thorn, Tujuh Permintaan and Yang Dinamakan Kehidupan.

Kalau nak beli, boleh contact sini ataupun add itew dekat fb. Ni link fb itew. Harga bagi semenanjung adalah 31 *termasuk postage na* and bagi sarawak 35 rasanya. Tak sure.

By the way, aku berhenti menulis untuk tahun ni. Hohoho.

5 comments:

  1. Assalamualaikum.Tahniah hanna.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Hanna :)

    Rezeki Allah bagi...
    All the best for your SPM OK ;)
    Jangan risau, kami faham kenapa Hanna perlu berhenti menulis untuk tahun ni... Sambil2 tu boleh kumpul idea.. Habis spm terus menulis balik.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Hanna :)

    Rezeki Allah bagi...
    All the best for your SPM OK ;)
    Jangan risau, kami faham kenapa Hanna perlu berhenti menulis untuk tahun ni... Sambil2 tu boleh kumpul idea.. Habis spm terus menulis balik.. Hehe..

    ReplyDelete
  4. semuanya pendek....sya suka setiap blog awak....sya ingin jdi mcm awak..

    ReplyDelete
  5. Tahniah....
    Kite sebaya la... untungnye dh ade novel sendiri...
    Anyway good luck for ur SPM ..

    ReplyDelete

Takut komen?
Jangan risau.
Gueh bukan raksasa makan orang.
Gueh hanna...