siapa aku

  Err. Aaaa.. Tak tahu nak cakap apa walaupun sebenarnya ada seribu satu aksara yang ingin meniti keluar dari bibir ini. Muehehe. Nama samaran : Hanna Aleeya. Nama sebenar biarlah hanya aku, orang yang kenal aku di luar alam maya dan DIA tahu :')
 
  Umur pun sama. Yang tahu tu, tahulah. Yang tak tahu tu, memang tak tahulah. Bagi aku umur tu bukan satu masalah kut. Aku bukan pandai sangat menulis. Even orang pun tak kenal siapa Hanna Aleeya but it's okay. Tak kisah pun. Tak kenal siapa aku pun tak apa. Kali pertama aku menulis sebenarnya sebab aku sedih. Well! Tak ada manusia yang tak sedih.
 
  Dan aku terfikir macam mana nak meluahkan rasa selain daripada mengadu dengan Yang Esa. Fikir punya fikir, aku rasa macam kenapa aku tak menulis. And aku cuba menulis meskipun langsung tak ada pengalaman dan agak tak pandai menulis.
 
  Mungkin bagi sesetengah orang, menulis hobi. Hobi aku bukan menulis sebenarnya. Aku lebih suka membaca. Menulis tu macam satu benda yang aku buat untuk melakarkan rasa aku. Tak kisahlah rasa bahagia ke, sedih ke. Oh ya, aku memang menulis kisah cinta tapi aku tak bercinta. :')

  May Allah bless all of you. Assalamualaikum.. Lots of love, Hanna Aleeya.

17 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Pendek.. wah that word also everything to me too..

    ReplyDelete
  3. betul tu..singgah nk baca entry di blog nie.. suka bce entry di blog ni3e..:)

    ReplyDelete
  4. 13 tahun?? 13????? sungguh tak percaya ada lagi budak berumur 13 tak merosakkan bahasa dgn ejaan mengada-ngada. Serius blog ni best! Salute la akak yg 10thn lebih tua ni tak mampu nak mengarang -.-"

    ReplyDelete
  5. waa !! TIGABELASTAHUN ?? tak cayee !! mati2 deena ingat 0rang 20 ta0n ,.

    ReplyDelete
  6. @ADLIN MAZLAN, kita ni cengen kak cuma x tunjuk kat org luar.. hekhek

    ReplyDelete
  7. @deena nina, jgn la besarkan 13 tahun tu.. hehe..,lupa nak ubah umur.. sekarang dh 14 dah.. 13 masa 2011.. tapi kalo yg betul, hanna masih 13..,

    ReplyDelete
  8. Blog Hanna memang best. Baca cerpen2 Hana pun tak macam budak 14 tahun yang tulis. follow sini ye.
    Kalau ada masa sila la ke blog akak.

    http://amaninajailani.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. @Nurul Amanina tak de lah kak.. blog ni biasa je.. wee.. thanx follow.. insya-Allah hanna jenguk blog akak

    ReplyDelete
  10. @Nurul Amanina tak de lah kak.. blog ni biasa je.. wee.. thanx follow.. insya-Allah hanna jenguk blog akak

    ReplyDelete
  11. same umur kitew nie,inggat kan dah form4,5.he3.

    ReplyDelete

Takut komen?
Jangan risau.
Gueh bukan raksasa makan orang.
Gueh hanna...