Exclusive Giveaway by Niena Sofea


klik banner untuk butiran lanjut

sponsor:


Ok! Boleh aku lap peluh dulu? Pheww. Banyak gila sponsor dia. Jeles aku. Haha. Most aku like page je sebab nak follow tu agak susah. *cik hanna dah terlalu banyak follow orang jadi button follow meren sikit. Peluh ni ha asyik merinik di dahi aku. Oh ya.. thanks kepada tuan blog tu sendiri sebab invite aku.

Aku tahu ada yang cakap, aik? GA? Tadi segmen, sekarang GA pulak. Well! Biasalah tu. GA ni memang perggh. Hadiah kemain banyak tapi konfem aku tak menang. Tak pe. All is well

tag:

6 comments:

  1. hee , act kite mmg nak join .. akak niena pun dah ajak tapi byk sngat kan nak kene like and follow .. tapi akak diusahakan jugak :)

    ReplyDelete
  2. @yaya join jgn tak join.. haha.. cayoo

    ReplyDelete
  3. Terima kasih dear sudi join ..
    Gud luck .. =)

    ReplyDelete
  4. hai, b/walking kat sini. gud luck ! jom singgah blog saya =)

    ReplyDelete

Takut komen?
Jangan risau.
Gueh bukan raksasa makan orang.
Gueh hanna...