Segmen I Hobi Saya : Blogwalking + Follow


Sila tepuk tangan sebab aku join segmen ni. = =''

Oleh sebab aku tak ada kerja, *hanna tipu.. maka aku joinlah segmen ni. Segmen yang simple tapi best. Klik je banner tu kalau nak tengok atau nak join. Oh ya! Thanks kepada insan yang tag aku. Well! Baguslah. Ada juga orang yang ingat aku kan.psst! ni lagi satu blog yang aku jeles. Haisyy.. haha

Aku baru boleh join sebab baru perasan akak tu tag aku. Biasalah. Fibox aku demam sikit. *terserlah kemerapuan aku. Huahua. Aku dah kehilangan idea untuk berbicara lagi.

tag :



18 comments:

  1. mekasih ..lama x join benda ni

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dan follow dari segmen yg sama

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

    ReplyDelete
  3. thanks join.. selamat berkenalan n happy blogging..

    p/s : mimie follow

    ReplyDelete
  4. hai akak...
    saya dari segmen yg sama...
    sudah follow ^_^
    sudi2 la ke blog saya....

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

    ReplyDelete
  5. @puteri nur afiqah hai adik meskipun akak muda lagi. haha.. thanx follow.. insya-Allah akak tengok yea.. :)

    ReplyDelete
  6. Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  7. Hy . Kite dri segmen yg sme . Kite dtg nk trjah blog awk comel ni .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalking-follow.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenal ..
    Niena singgah sini ye .. Niena dah follow .. Jom follow Niena semula .. http://nienasofea.blogspot.com/

    Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

    ReplyDelete
  9. @Niena Sofea wasalam.., ok.. thanx follow.. hehe

    insya-Allah hanna join

    ReplyDelete
  10. jalan jalan intai kawan satu segmen & follow sini juge. lucky no 772. hee. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

    ReplyDelete

Takut komen?
Jangan risau.
Gueh bukan raksasa makan orang.
Gueh hanna...